Proč koupit elektromobil?

Proč koupit elektromobil?

Vítejte na stránkách našeho elektrického autosalonu. Zajímá vás, čím může elektromobilita překvapit? Chcete vyvrátit některé mýty, které se kolem elektromobilů točí? Rádi byste si zkusili, jaké je to sedět za volantem a pořádně na to šlápnout? Zjistěte, proč koupit elektromobil a udělat správnou změnu ve svém životě.

Výhody elektromobilu

Trend elektromobility stále roste a s ním se zlepšuje také dostupnost všech služeb, které k tomu patří. Nabíječek je všude spousta, kromě zanedbatelných provozních nákladů klesá i pořizovací cena vozů a celkově se technologie posouvá raketovou rychlostí kupředu. Přečtěte si, co s elektromobilem získáte za výhody:

  • Tichá a klidná jízda
  • Neuvěřitelný výkon elektromotoru
  • Téměř nulová údržba
  • Nízké provozní náklady
  • Nabíjení během jízdy z kopce nebo brždění
  • Parkování v Praze na modrých zónách zdarma
  • Dálniční známka zdarma

 

Jsme první čistě elektrický autosalon

Jsme rodinná firma protech fungující více než 25 let na automobilovém trhu a od roku 2015 jsme se zaměřili primárně na elektromobilitu. V té době jsme pro vás na Praze 10 otevřeli první čistě elektrický autosalon, který disponuje elektromobily různých značek a modelů připravených k vyzkoušení, pronájmu nebo prodeji. V rámci našich služeb nabízíme také kompletní nabíjecí řešení pro domácnosti nebo firmy. Od roku 2020 také zajišťujeme komplexní montáž solárních elektráren pro domácnosti i firmy díky naší sesterské společnosti protech solar.

Nejste si jisti? Půjčte si elektromobil na pár dní.

Chcete zkusit, jaké je to řídit elektrické auto? Mrkněte na náš pronájem elektromobilů a seznamte se s životním stylem, který elektromobilita přináší. Nabízíme krátkodobý i dlouhodobý pronájem vozů značek Tesla, BMW, Volkswagen, Škoda, Fiat a dalších.

RENT-TRY-BUY

Díky naší nové službě RENT-TRY-BUY si můžete elektromobil před koupí zdarma vyzkoušet. A to až na několik měsíců. Zajímá vás konkrétní model, ale stále nevíte, jestli by vám vyhovoval? Půjčte si ho domů na pár dní nebo měsíců a pokud vám přiroste k srdci, odečteme vám cenu pronájmu od celkové kupní ceny vozu.

Mrkněte na všechny modely, které si u nás můžete půjčit!

Proč koupit elektromobil u nás?

Pokud už nějakou dobu přemýšlíte, že byste si elektromobil rádi koupili, jste na správné adrese. Nabízíme k prodeji vozy značek Tesla, Fiat, Škoda, Peugeot, Renault a BMW. S výběrem vhodného elektromobilu vám rádi pomůžeme, zkonzultujeme s vámi pozitivní vlastnosti jednotlivých značek a společně vybereme ten ideální vůz pro vás. Prohlédněte si naši aktuální nabídku!

Nabíjejte doma

Správně vybraná domácí nabíječka vám teprve přinese ten pravý komfort a plnohodnotný zážitek z elektrického vozu. Pro nabíjení doma si u nás můžete vybrat hned z několika variant. Máme jak ty nejlevnější wallboxy, tak nabíjecí řešení střední i vyšší kategorie. Kompletní nabíjecí řešení nabízíme také pro firmy, hotely, restaurace nebo na instalaci do veřejného prostoru. Zjistěte více na následujícím odkazu!

Máte dotaz?

Od toho jsme tady. Nejraději budeme, když nám napíšete přes chatové okno v pravém dolním rohu nebo nám rovnou zavoláte: +420 720 331 034.

Nebo nás kontaktujte přes následující formulář!

Kontaktujte nás